DROMEN ALS EEN VIP!

Upgrade jouw Dreamfields ervaring met één van de beschikbare VIP mogelijkheden!
Sta op het speciale Dream Deck bij de house mainstage of ga all the way met een eigen tafel op het Diamond Deck.

DREAM VIP

DIAMOND VIP TAFEL

LIVE THE DREAM!

DREAM VIP

A DREAMFIELDS VIP EXPERIENCE

Geniet van een fantastisch uitzicht op de house mainstage en Dream Show vanaf het speciale Dream Deck en maak jouw Dreamfields ervaring écht uniek!

Inclusief:

 • Toegang tot Dreamfields Festival
 • Toegang tot het Dream VIP Deck met zicht op de mainstage (house)
 • Aparte toegang via de VIP entree
 • VIP toiletten
 • Welkomstdrankje
 • Fingerfood gedurende de dag.
Per persoon:

€99,- UITVERKOCHT

(incl fee). Excl €1 per order.

DIAMOND VIP TAFEL

THE ULTIMATE DREAM

De ultieme Dreamfields ervaring! Deel een VIP-tafel met je vrienden, collega’s of familie en geniet van het beste uitzicht op de house mainstage én Dream Show.

Inclusief:

 • Eigen VIP tafel (4 tot 10 personen) op het Diamond VIP Deck
 • Het beste zicht op de mainstage (house)
 • VIP Parking
 • Aparte toegang via de VIP entree
 • Fles champagne aan tafel: Moët & Chandon Ice Imperial
 • Flessenservice en bediening aan tafel
 • VIP toiletten
 • VIP kluisje
 • Fingerfood gedurende de dag.
Per persoon:

€185,-

(incl fee). Excl €1 per order.
Min: 4 | Max: 10

CREATE YOUR OWN
VIP DREAM!

Heb jij speciale wensen voor de ultieme VIP ervaring op Dreamfields? Laat het ons weten via VIP@matrixx.nl of onderstaand contactformulier, dan maken we samen jouw dromen waar.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

F.A.Q VIP

ALL THE VIP INFO YOU NEED

VIP ALGEMEEN

Kunt u geen gedegen antwoord op uw vraag vinden of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op via vip@matrixx.nl; dan proberen we u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Voor toegang tot de VIP Experiences van Dreamfields Festival heeft u per persoon één toegangsticket nodig. Dat geldt voor zowel de Dream VIP als de Diamond VIP.

U wordt ontvangen bij de speciale VIP entree naast de hoofdingang van het festival; daar laat iedere VIP gast een eigen unieke barcode scannen van het ontvangen e-ticket. Deze tickets hoeven niet gepersonaliseerd te worden.

Het is niet nodig om de VIP tickets voor Dreamfields 2024 te personaliseren. Op alle tickets die in één bestelling gekocht zijn staat de naam van de hoofdboeker. Zolang het ticket geldig is, kun jij heerlijk genieten als VIP op Dreamfields!

VIP Parking is alleen inbegrepen bij een Diamond VIP reservering. Deze ontvangen de Parking Ticket uiterlijk één week voor het festival.

In de ticketshop is er wel de mogelijkheid vooraf een Regular Parking Ticket aan te schaffen indien extra parkeerplaatsen gewenst zijn.

In de “VIP-yard” staan speciale VIP toiletten. Deze zijn niet toegankelijk voor de reguliere Dreamfields bezoeker. Zo kunt u optimaal van Dreamfields genieten.

Het is niet mogelijk om VIP tickets te reserveren. Vanwege de grote vraag adviseren we op tijd in de ticketshop het gewenste aantal tickets aan te schaffen.

Voor grote groepen (>10 personen) raden we aan contact op te nemen via vip@matrixx.nl voor speciale assistentie en mogelijkheden.

Wilt u uw Dreamfields ervaring écht onvergetelijk maken en heeft u speciale wensen? Een persoonlijke butler, een fles speciale drank, limousine-service of een rondje in de helikopter over het festivalterrein?

Wij denken graag met u mee en staan klaar voor uw ideeën via vip@matrixx.nl.

Op Dreamfields Festival en de VIP-decks betaalt u met de Dreamfields munt. Deze zijn verkrijgbaar bij de automaten in de VIP-yard.

Let op: deze munten zijn alleen geldig tijdens het evenement en niet inwisselbaar.

Op het Diamond VIP Deck is het ook mogelijk om cashless (PIN) te betalen.

DIAMOND VIP

De Diamond VIP is voorzien van VIP tafels. Afhankelijk van u groepsgrootte ontvangt u één of twee hoge tafels met enkele krukken.

U wordt bij binnenkomst begeleid naar de tafel die voor u is gereserveerd.

U ontvangt bij aankomst een fles Moët & Chandon Ice Imperial aan tafel. Zo proost u met uw vrienden, familie of relaties op een mooie Dreamfields dag!

Onze hostessen lopen voor u rond om u van alles te voorzien. Wilt u wat drinken of een eigen fles bestellen? Zij staan voor u klaar!

Wilt u uw Diamond VIP ervaring nóg onvergetelijker maken? Neem dan contact met ons op via vip@matrixx.nl en we bespreken graag uw wensen en  de mogelijkheden.

VIP Parking is inbegrepen bij uw Diamond VIP reservering. Deze ontvangt u uiterlijk één week voor het festival. Wilt u extra VIP parking bestellen? Stuur ons dan een mailtje via vip@matrixx.nl.

Dream VIP

Het Dream VIP Deck is toegankelijk voor iedereen met een Dream VIP ticket. Op dit deck geniet je van prachtig uitzicht op de house mainstage, de show en het publiek. Er zijn géén vaste plekken

Als Dream VIP ontvangt u bij binnenkomst van de VIP entree een voucher voor een welkomstdrankje op het Dream VIP Deck.

Wilt u uw Dream VIP tickets upgraden naar Diamond VIP? Neem dan contact op met vip@matrixx.nl en vermeld daarbij uw ordernummer en wensen. Afhankelijk van de beschikbaarheid wordt er gekeken naar een passende oplossing.

LAST YEAR'S PICTURES

CAN YOU SPOT YOURSELF?

© Matrixx Events 2024
Alle rechten voorbehouden.

MATRIXX EVENTS

© Matrixx Events 2024
Alle rechten voorbehouden.

keyboard_arrow_up