INFORMATIE

Vind hier alle informatie omtrent Dreamfields Festival!
Kun je geen antwoord op jouw vragen vinden? Neem dan contact met ons op!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zaterdag 6 juli 2024

Locatie: Rhederlaag, Lathum

Leeftijd: Vanaf 18 jaar (ID verplicht), geen uitzonderingen mogelijk.

Tijden: 12:00 tot 00:00 uur.

Tickets: bekijk ticketinformatie.

LOCATIE

Recreatiegebied Rhederlaag
Dreamfields vindt plaats op Recreatiegebied Rhederlaag in Lathum, in de prachtige regio Liemers en vlakbij Arnhem. Geniet van het wijdse uitzicht over het water tot aan de Veluwezoom.

Navigatie-adres: Muggenwaard, Lathum. Volg de gele borden!

Travel: bekijk de reisinformatie.

1

DREAMERS

ALGEMEEN

ALL YOU NEED TO KNOW

TICKETS

Tickets voor Dreamfields 2024 zijn nu te koop via deze website. Ga snel naar de ticketpagina voor meer informatie!

Ga naar deze website en vul het mailadres in waarmee jij jouw tickets besteld hebt. Je krijgt dan je tickets opnieuw toegezonden.

Verkeerd mailadres ingevuld? Neem dan contact met ons en stuur dan altijd je ordernummer of betalingsbevestiging mee.

Nee hoor; tickets voor Dreamfields 2024 hoeven niet gepersonaliseerd te zijn. Zolang het ticket geldig is, kun jij heerlijk genieten van een dag Dreamfields!

Tickets die niet via de officiële kanalen gekocht zijn, zullen nooit officiëel geldig verklaard kunnen worden. De organisatie heeft geen zicht op wat er met die tickets is gebeurd en dat is dan ook altijd op eigen risico.

We raden daarom altijd sterk af om tickets via andere platformen dan deze website te kopen!

Nee hoor, we denken graag aan het milieu, dus liever niet zelfs! Tickets kunnen prima vanaf een telefoon gescand worden.

Zorg dan wel dat je je ticket(s) alvast gedownload hebt en je je scherm op maximale helderheid zet. Zo gaat de controle zo soepel mogelijk!

Een parkeerticket werkt hetzelfde als een toegangsticket. De barcode op het parkeerticket kan eenmalig gescand worden bij het betreden van het parkeerterrein en is geldig voor één auto of motor. Dit ticket kan vanaf de telefoon gescand worden.

Let op: bestelbusjes, bakwagens, bussen, landbouwvoertuigen of vrachtwagens zijn niet toegestaan!

Je ontvangt per mail een bevestiging van je order. Hier kun je je jouw kluisje-ticket downloaden. Hier hoef je niks mee te doen, maar staat meer informatie op.

Je ontvang één dag voor het festival een mail op het adres waarmee je het kluisje hebt besteld met daarin alle informatie over jouw kluisje en toegangscode. Controleer eventueel ook je SPAM-folder.

Bekijk de vragen over de VIP in het gedeelte hieronder. Mocht je vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op!

GEZONDHEID

Medicijnen voor noodzakelijke gezondheidsredenen zijn uiteraard toegestaan om mee te nemen. Neem hiervoor een schriftelijke doktersverklaring mee van je huisarts of een medicijnpaspoort van je apotheker.

Bij de toegangscontrole kan de medicatie gecontroleerd worden door een EHBO-medewerker van het festival. De medicatie dient zoveel als mogelijk in de originele, gesloten verpakking te zitten. Dit geldt ook voor lichte medicatie als hooikoorts-tabletten, neusspray of oogdruppels.

Medicatie kan op verzoek gestald worden in de centrale EHBO-post op het festival.

Het is helaas niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Op het festival zijn voldoende verschillende eetmogelijkheden, inclusief glutenvrije, vegan, en lactosevrij mogelijkheden.

Zeker! Vrijwel alle area’s zijn via houten paden te bereiken. Enkel het podium op het strand kan logischerwijs niet via een verhard pad bereikt worden.

Verder beschikken alle toiletgroepen over ten minste één mindervalide-toilet en zijn deze ook beschikbaar bij de centrale EHBO-post op het terrein.

Er zijn geen speciale rolstoeldecks aanwezig op het festivalterrein.

Mocht je tijdens Dreamfields graag even ergens beschut willen kolven, kan dit bij de centrale post op het festivalterrein. Hier zijn voldoende plekken om ongestoord je gang te gaan!

MUNTEN & BETALEN

Eten & drinken op Dreamfields betaal je met speciale Dreamfields munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de bemande kassa’s bij de ingang en bij alle muntenautomaten verspreid over het terrein.

Op al deze locaties betaal je met PIN, Cash of creditcard. Kijk goed bij welke automaat of kassa je in de rij gaat staan!

Let op: Munten zijn alleen geldig tijdens de festivaluren (12:00-00:00) en niet inwisselbaar.

Munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. Munten van deze editie zijn alleen geldig op zaterdag 6 juli van 12:00 tot 00:00 en niet inwisselbaar.

1

UNIEKE STAGES

1

TOFFE ARTIESTEN

VOORBEREIDING

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK!

VERVOER

Het lekkerste en veiligste is natuurlijk met de fiets! Er zijn voldoende stallingen beschikbaar rondom het terrein. Verkeerd gestalde fietsen kunnen door de organisatie verwijderd of verplaatst worden!

Geen zin om te fietsen? Maak dan gebruik van de pendelbus vanaf Arnhem Centraal, laat je afzetten op één van de Kiss & Ride zones of bestel een busreis bij één van onze partners.

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan enkel om de aangewezen parkeerplaatsen om wegslepen en/of boetes te voorkomen. Het is niet toegestaan om je auto na afloop te laten staan. Deze zal weggesleept worden!

Op deze website scoor je alvast jouw ticket voor de parking of de pendelbus, voordeliger dan op de dag zelf!

Je kunt in de presale alvast een parkeerticket kopen in de ticketshop. Je ontvangt dan een extra ticket die geldig voor is voor één auto op de parkeerplaats van Dreamfields. Ga naar de ticketshop of de speciale verkeerspagina.

Volg altijd de instructies op het parkeerticket, de gele borden langs de weg en van de verkeersregelaars. Zo voorkom je onnodige files!

Bij Dreamfields zijn er twee Kiss & Ride zones; één aan de kant van Lathum en één aan de kant van Giesbeek. Zorg dat je goed op let bij welke je afgezet wordt en opgehaald wordt. Het is namelijk niet mogelijk van de één naar de ander te komen.

Vanaf de K&R loop je in 5 minuutjes naar de ingang van het festival!

Er zullen weer pendelbussen rijden vanaf station Arnhem Centraal naar het festivalterrein. Scoor nu alvast een ticket voor de pendelbus via de speciale verkeerswebsite.

Let op: Houd rekening met ±45 reistijd vanaf het verlaten van het festivalterrein tot Arnhem Centraal. Zorg dat je jouw aansluiting niet mist!

Maak gebruik van een partybus richting Dreamfields van één van onze partners zoals Eleven Travel of Partybussen.nl. Zij brengen jou veilig tot dicht bij de festivalingang!

Heb je zelf een busreis georganiseerd? Meld jouw bus dan binnenkort aan via deze website!

Het is niet mogelijk om vooraf een taxi te reserveren. Beschikbare taxi’s worden allemaal geleid naar de centrale taxi-standplaats. Mocht je een eigen taxi hebben gereserveerd kan deze zich melden bij de Kiss & Ride locaties (let op; er zijn 2 locaties!)

De aanwezige taxi’s zijn niet georganiseerd door Dreamfields; wij hebben geen invloed op de ritprijzen!

TOEGANGSREGELS

Het is toegestaan om een accu van je elektrische fiets mee naar binnen te nemen. Deze dienen wel verplicht opgeslagen te worden in een kluisje en mogen niet verder het terrein op.

Ja, dit is toegestaan! Echter alleen in originele, ongeopende verpakking en alleen in crème vorm. Sprays en olies zijn dus niet toegestaan.

Kleine batterypacks om je telefoon op te laden zijn toegestaan. Grotere professionele accu’s of batterypacks zijn niet toegestaan.

Het is toegestaan om een rugtas mee te nemen, mits het formaat niet groter is dan een A3-papier. Dit betekent dat complete weekendtassen of reiskoffers niet zijn toegestaan.

Alle tassen zullen bij de ingang onderworpen worden aan een grondige inspectie. Het verzoek is dan ook om alle niet-essentiële spulletjes lekker thuis te laten.

Digitale foto- en videocamera’s zijn gewoon toegestaan om content te schieten voor eigen (persoonlijk) gebruik.

Ben je een medewerker van een persmedium? Dan heb je persaccreditatie nodig om content voor openbaar gebruik te schieten en/of bezoekers te interviewen. Vraag deze aan via ons contactformulier.

IS JOUW VRAAG NOG
NIET BEANTWOORD?

Neem dan contact met ons op via social media of via onderstaand formulier.
We proberen dan zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

  LAST YEAR'S PICTURES

  CAN YOU SPOT YOURSELF?

  © Matrixx Events 2024
  Alle rechten voorbehouden.

  MATRIXX EVENTS

  © Matrixx Events 2024
  Alle rechten voorbehouden.

  keyboard_arrow_up