REFUND MOGELIJKHEDEN

Beste Dreamfields-bezoeker,

Helaas wordt Dreamfields Festival verplaatst naar zaterdag 9 juli 2022.
Had je een ticket voor Dreamfields Festival 2020 of 2021 en wil je volgend jaar komen feesten? Dan hoef je niks te doen!
Je tickets blijven gewoon geldig! Zo help je ons en maken we er volgend jaar een mega dikke editie van, want Dreamfields viert dan haar 10e editie, thanks!❤️

Kan je volgend jaar niet komen en wil je refund aanvragen, dan kan dat tot en met 1 juni 2021 via dit formulier.
Kies voor een voucher, een donatie, of een refund. Lees hieronder alle informatie.

Ik moet kiezen, wat is de beste optie?
Ik kies voor een voucher, wat houdt dit precies in?
Hoe lang blijft mijn voucher geldig?
Hoe zit het met de waarde van mijn voucher?
Wat kan ik met de voucher dan later kopen?
Ik wil graag mijn ticket doneren, hoe werkt dit?
Ik wil tóch graag mijn geld terug. Hoe werkt dit?
Tot wanneer kan ik mijn keuze doorgeven?
Ik moet kiezen, wat is de beste optie?

Als je Dreamfields Festival in 2022 niet wilt missen, dan hoef je niks te doen! Je tickets blijven namelijk gewoon geldig voor de nieuwe datum. Bewaar je ticket goed, print ‘m vast uit en bereid je voor; want als we weer kunnen feesten, doen we het éxtra goed!

Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, maar wil je de evenementenbranche een hart onder de riem steken, vraag dan tot 1 juni 2021 een voucher aan. Deze voucher krijgt de waarde van jouw volledige bestelling (inclusief servicekosten) en kun je gebruiken om later een ticket te kopen voor een Matrixx Event, bijvoorbeeld voor een nieuwe editie van Dreamfields of Total Loss Festival.

Kun je niet op de nieuwe datum, maar wil je de evenementenbranche ondersteunen, dan kun je ook kiezen voor een (gedeeltelijke) donatie van je tickets. Je kiest zelf welk percentage je doneert en welk gedeelte je in een voucher of refund wilt ontvangen. Daarmee help je de organisatie en alle toeleveranciers deze crisis te overleven, zodat we snel samen kunnen feesten!

Kun je echt, echt, echt niet komen en wil je geen voucher? Vraag dan een geldelijke refund aan. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag terug, uiterlijk 1 augustus 2021.

Let op: het is alleen mogelijk om voor een volledige order een voucher of refund aan te vragen, dus niet voor een deel van de tickets.

Ik kies voor een voucher, wat houdt dit precies in?

Tot 1 juni 2021 kun je via het formulier hiernaast aangeven wat jij met je tickets wilt doen. Als je voor een voucher kiest, ontvang je na het succesvol afronden van de aanvraag binnenkort een speciale vouchercode.

Je hebt een tegoed dat je kunt besteden in alle ticketshops van Matrixx. Je voucher blijft 1 jaar geldig, dus zo kun je bijvoorbeeld volgend jaar je tickets voor Dreamfields Festival. Een mogelijk verschil dien je dan eventueel nog wel bij te betalen. Als er “tegoed” overblijft ontvang je een nieuwe voucher.

Op deze manier kun je dus als het ware ‘uitgesteld’ feesten!

Hoe lang blijft mijn voucher geldig?

De voucher blijft 1 jaar geldig vanaf de dag dat je deze van ons ontvangt.
Mocht je later gebruik maken van de voucher en er blijft een gedeelte van de waarde over? Dan ontvang je een nieuwe vouchercode van Paylogic. De geldigheid van de voucher blijft staan een jaar na ontvangst van de eerste vouchercode.

Blijft er aan het einde (na 1 jaar) nog tegoed over? Dan kun je dit alsnog teruggestort krijgen, door tegen die tijd een mailtje te sturen naar naar info@matrixx.nl.

Hoe zit het met de waarde van mijn voucher?

De voucher heeft de waarde van jouw volledige order (ticketkosten, servicekosten en betalingskosten).

Het is helaas niet mogelijk om slechts een gedeelte van de order om te zetten in een voucher of refund, de complete order wordt geannuleerd. Let daar goed op bij het beslissen welke optie je kiest.

Wat kan ik met de voucher dan later kopen?

Met de waarde van de voucher kun je tickets kopen in de ticketshops van alle Matrixx evenementen. Dit kan gedurende het komende jaar, zolang een evenement niet is uitverkocht. Zie hieronder een overzicht van mogelijke evenementen:

Ik wil graag mijn ticket doneren, hoe werkt dit?

Tot 1 juni 2021 kun je via deze pagina inloggen in jouw ticketbestelling. Je kunt daar aangeven of je kiest voor een gedeeltelijke of volledige donatie van je tickets. Met een schuif kun je aangeven welk percentage van je order je wilt doneren en welk percentage je toch liever als voucher ontvangt.

Hiermee help je de organisatie en alle toeleveranciers deze crisis te overleven, zodat we zo snel als mogelijk is weer samen van vette festivals kunt genieten. Bedankt!

Ik wil tóch graag mijn geld terug. Hoe werkt dit?

In het formulier kun je kiezen voor de optie refund. Je krijgt dan het volledige order bedrag op je rekening teruggestort. Dit gebeurt uiterlijk 1 augustus 2021.

Tot wanneer kan ik mijn keuze doorgeven?

Het formulier is actief tot 1 juni 2021. Daarna gaan we er redelijkerwijs vanuit de je je ticket bewaart voor de nieuwe, verplaatste data van de concerten. Het is dan niet meer mogelijk om een voucher, donatie of refund aan te vragen.

WE ARE LOOKING FORWARD TO SEE YOU ALL
FOR A NEW DREAM IN 2022...

STAY SAFE!

Menu